Despre Noi

Descopera de ce putem fi raspunsul la nevoile tale!

Specialiști în proiecte de mare complexitate și valoare adăugată, echipa AMW CREATIV CONSTRUCT, și-a construit propriul drum în anul 2015 fiind o firmă consolidată în domeniul construcțiilor.

Activitatea noastră principală este execuția de lucrări civile, construcții de drumuri, construcții civile, construcții industriale, construcții agricole și hidrotehnice.

Construim infrastructuri-cheie, clădiri unice și proiecte inovative. Construcțiile AMW CREATIV CONSTRUCT te asigură de utilizarea unor sisteme tehnice moderne și materiale de bună calitate, toate în conformitate cu cele mai noi standarde și norme în domeniu. Construcțiile noastre includ poduri și viaducte, ziduri de sprijin, clădiri emblematice, dar și proiecte de reabilitare energetică sau stații de tratare a apei.

Cum înțelegem noi inovația? Considerăm că tipologia diferită a proiectelor pe care le întreprindem, dispersia lor geografică, multiculturalismul și multidisciplinaritatea echipelor noastre cu calificare în domeniu, constituie mediul perfect pentru promovarea inovației. 

Acest lucru se reflectă în proiectele noastre cu un efort constant de a îmbunătăți tehnicile, procesele și materialele folosite. Suntem mereu în căutarea excelenței în ceea ce privește siguranța și sănătatea în lucrările noastre, dar și în calitatea lucrărilor pe care le proiectăm și construim.

De peste 6 ani am reușit să ne facem remarcați din ce în ce mai mult pe piața în care operăm. Credem că oamenii sunt marea noastră diferență, de aceea investim în capitalul uman, creând și menținând permanent spiritul de reînnoire și oxigenare, vital pentru viitorul companiei AMW CREATIV CONSTRUCT, dar și pentru dezvoltarea aceluia care își dorește să construiască împreună cu noi, într-un mod solid și sigur!