Construcții de drumuri

Lucrări speciale – viaducte, poduri, ziduri de sprijin

La AMW ne bazăm pe experiența noastră în construcția de poduri și viaducte pentru a rezolva condițiile orografiei, menținând parametrii de proiectare ai infrastructurilor și reducerea impactului lucrărilor asupra mediului. 

Podurile și viaductele noastre se remarcă prin dimensiunile lor mari și dificultățile tehnice, precum și pentru tehnologia și soluțiile inovative cu care venim.

Zidurile de sprijin servesc nu doar la stabilizarea terenului cu înclinație, ci și pentru fixarea pantelor și așezarea drumului. În consolidarea pantelor cu teren instabil, pante de înălțime considerabilă și înclinație de 45 ° sau mai mult, este de preferat să se recurgă la ziduri de sprijin. Necesitatea construirii unor astfel de structuri apare în construcția de drumuri, poduri, viaducte și alte structuri deoarece acestea ajută la reținerea solului. Zidurile de sprijin sunt utilizate pentru construcția de drumuri deoarece acestea constituie o parte importantă a terasamentului.

Proiectarea, ingineria sau integrarea în mediu sunt principalele provocări cu care trebuie să ne confruntăm atunci când construim un pod sau un viaduct. Fiecare proiect este unic, de aceea, noi, AMW CREATIV CONSTRUCT oferim sisteme configurabile de cofraje de poduri optimizate pentru fiecare structură. Urmărim execuția lucrărilor pe șantier din punct de vedere al cantității, al calității și respectăm termenii de execuție. Cere-ne sfatul pentru următorul tău proiect de construcție a podului sau viaductului și te asigurăm de implicarea noastră activă în lucrarea contractată.

Iti oferim urmatoarele servicii

Construcții civile: case, blocuri

La AMW CREATIV CONSTRUCT ne asigurăm întotdeauna ca serviciile noastre să fie de înaltă calitate și mereu în conformitate cu cerințele beneficiarului, cu prevederile legale și a normativelor tehnice în vigoare. Executăm lucrări solide, durabile și sigure având la bază metode moderne și avansate tehnologii în domeniu. Furnizăm servicii complete de construcții civile pe diferite tipuri de structuri, structuri din beton, structuri metalice sau structuri mixte.

Indiferent de natura construcțiilor, case, blocuri sau alte tipuri de lucrări, venim în sprijinul tău cu păreri avizate și ne ocupăm în locul tău de obținerea rapidă a documentației necesare construcției: de la expertiza tehnică, obținerea autorizației de construcție, de mediu, până la proiectul de arhitectură și certificatul de urbanism.

Cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor civile, ne asigurăm că lucrăm cu echipe de profesioniști, cu muncitori calificați, iar toate lucrările noastre se desfășoară sub atenta supraveghere a unui inginer constructor pentru a ne asigura de calitatea proiectului livrat. 

Mai mult, pentru că ne place să ne implicăm direct în execuția lucrărilor angajate, urmărim îndeaproape întregul proces, respectăm termenele din graficul de execuție planificat și acceptat și ne responsabilizăm de calitatea execuției a fiecărei lucrări contractate.

Construcții hidrotehnice: baraje și diguri 

Specializați în lucrări de construcții hidrotehnice, ne menținem imaginea și poziția pe piața de profil dobândită din 2015 și până în prezent prin soluțiile pentru construirea rapidă și eficientă a digurilor, barajelor. Pentru că ne place să fim aproape de clienții noștri de la începutul proiectului, dispunem de cunoștințele și certificările necesare pentru a executa lucrări în conformitate cu normele europene și locale, de la A la Z, din faza de autorizare până la recepția finală. De la cele mai simple structuri până la cele mai complexe, ne asigurăm și garatăm pentru o lucrare executată de calitate, stabilă și durabilă la coroziune.

Construcții industriale

Specializați în construirea de structuri metalice și din beton noi, AMW CREATIV CONSTRUCT, am acumulat de-a lungul timpului o experiență vastă în domeniul construcțiilor industriale. Proiectăm și construim hale metalice pe structuri metalice la cele mai înalte standarde. Pentru că ne place să livrăm construcții de calitate, venim cu soluții inovatoare pentru fiecare proiect în parte. Soluțiile noastre sunt menite să corespundă 100% nevoilor clienților și să ofere eficiență, calitate și durabilitate. Încă din primele zile de măsurători și excavări, până în etapa finală de predare a proiectului, te asigurăm că facem față cu profesionalism și promptitudine!

Transporturi de agregate 

Oferim servicii de transport agregate: nisip, pietriș, balast, piatră, pământ, într-un timp rapid și în cele mai bune condiții. Răspundem cu promptitudine oricărei solicitări primite, livrăm la timp și eficient! AMW vine în sprijinul tău și îți pune la dispoziție utilaje de construcții cu operatori competenți și calificați în domeniu!

Închirieri utilaje construcții: autobasculante și excavatoare

Oferim spre închiriere utilaje de construcții, autobasculante și excavatoare utile în construcții de mică și mare mecanizare în diverse lucrări de construcții care să te ajute să finalizezi cu succes cele mai brave lucrări. Închiriem la preț corect și îți putem asigura transport până la locul unde urmează a fi utilizate.